Gratin de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 35039 vizualizari

 

Pentru o cina merge perfect

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare
  • piper
  • 100 unt
  • 4 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g mozzarella razuit
  • 2 linguri faina alba
  • 150 smantana
  • 4-rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Se decface conopida buchetele mici si se fierbe(eu le fierb pe aburi).

Se unge bine un vas cu unt se presara pesmet foarte fin se pun buchetele de conopida se condimeteaza cu sare si piper.Se bat ouale cu un praf de sare se pune 150 smantana se amesteca bine dupa care se pun 2 linguri de faina alba si se omogenizeaza bine ,dupa care se toarna peste conopida tapetata cu pesmet, peste care am pus intai mozzarella, iar peste sos se pot pune rosii chery sau rosii taiate si cubulete de unt .

Se da tava la cuptor pentru 25 minute la 18o grade pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:13

si eu la o portioara mica

Tuxedo 1

07.06.2013, 15:53

EXCELENTA , SI EU FAC , DAR FARA ROSII. O SA PUN DESOGUR !

nadina73 1

08.06.2013, 11:22

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Decoratiuni pentru masa pascala